0

All some of us can do is stay close to home and hope were not forgotten.. :)


Det vart ingen fleskfile i dag. Istället vart det en underbart låång sovmorgon följt av en pormenad i solen med stumpan och Lax! :) Efter det har vi vart och besökt Svanis så att jag fick kolla in lägenheten som jag inte hade hunnit se ännu. Helt ok! :) Sen hade jag tänkt att klämma in en stund på solariet så Lax släppte av mig där. Men inte då det var låst! :O Dåligt! Och ingen mobil hade jag med mig heller så kunde inte ringa Lax och be han vända om för att komma och hämta mig så jag fick gå hem! Lyckat! ^^
Men i alla fall nu på kvällen har vi vart iväg och trönat en stund. jag körde mina axelövningar och lite ben medans Lax biffade på som vanligt! :) Och nu sitter jag hemma och är rastlös! najs!
Ciao <3

0

Vänner är som stjärnor! Du ser dem inte jämt men vet att dom finns där.


suck kan ni inte bara flytta hem hela bunten! Ni kan få bo i mitt vardagsrum om ni vill? :P Det är lite trist i Degen när allt studerar på annat håll. ^^ För det finns ju så mycket att göra här menar jag! :P Dagen till ära har jag besökt dropin solariet och vart ute på en långpromenad med stumpan. Jag hann även klämma in disken innan det bar iväg till jobbet! *stolt* Jobbade kvällen tilsammans med Agneta och Elin i dag. Icas alldeles egna brandkvinnor? haha det råkar vara så att båge Agneta och Elin har fått gratulationer för det nya jobbet! Vi ser väl lika danna ut hela personalen kanske :P Lite roligt faktist! :)
Har btw. fått ett träningsprogram som ska hjälpa mig att motverka inflamationerna som jämt och ständigt får för sig att dyka upp i min axel! Känns riktigt bra! Börjar med stora steg! (dvs. 1 kilos vikter) Jag kommer att få träningsvärk! :O ;) Annars händer det inte så mycket här hemma. I morgon blir det mera jobb och på lördag det samma. Och bio på kvällen med pappsen! :) Lite trist att det är han som betalar och där av får välja film men.. :) Sen på söndag ser vi fram emot Fläskfile och film! Najs! :)
Men nu ska jag krypa till sängs och låtsas att jag är på solsemester! Det är snöstorm här utanför. suck!
Blue Crush blir kvällens film! :)
Ciaao <3

0

And sometimes if you have just the right vjuv and the right castle you can build the foundation for your new history all by your selfHar fått yttligare klagomål på dålig uppdatering så vi gör väl ett nytt försök då :)
Har vart sjuk i en vecka med kris på jobbet så har jobbat i alla fall. Ingen större hitt! Men har bestämt mig för att i morgon vänder det. Då ska jag vakna frisk! :)
Annars under veckan så har min kära farmor fyllt 70 år, så jag har vart inne och ätigt tårta och tittat på filmer ifårn när jag var liten. Det visade sig att jag var riktigt usel på att bygga sandslott + att jag tyckte om att klättra upp på tak! :O Och här talar vi om när jag var ca 2 år! Sanslöst!
Annars är det KT som har haft nöjet att blogga åt mig denna vecka med en stor hemsk bild på framsidan med rubriken "Kommunen har fått sin första kvinliga brandman" !! Men det roligaste är endå den lilla rutan dom lagt till mitt i repotaget "Jag brukar vara duktig på att inte vakna av väckarklockan, men jouren låter rätt rejält så det ska nog gå bra." haha där fick arbetskamraterna något att skratta över! :)
suck! ^^ nu vart jag störd på msn och fick skriv torka! Lite skön typ denna dära :P
ciaao <3