0

Pass 42, 43 & 44

Det har vart en otroligt stressig vecka med jobb, möten, utbildningar mm. Så det vart endast två pass förra veckan. 
Nr 42 styrketräning på Träningslagret! :)
Nr 43 styrketräning intervaller på Träningslagret
Ett av mötena förra veckan var jobbintervjuv för en ny tjänst på Maxi som jag har sökt. Så håll tummar och tår åt mig! Så får vi hoppas att jag är den bästa sökande! 😉👌
I dag har jag vart på ICA utbildning hela dagen. Jätte roligt att vidga vyerna lite och lära sig något nytt! :) Men nu går jag äntligen på Helg! 😄 ...vilket såklart innebär plugg. Men det blir inte lika stressigt tempo i alla fall.. :)

Annars i dag så vart det pass nr 44. Styrketränings intervaller på Täningslagret :)0

Nr 41 Action Run! :)

Sprang Action Run i går med Marcus, Fredrik & Johan. :) 7.5 km med 35 hinder. Jättekul, jobbigt och blött 😂 det vart allt några dopp i älven! Men är nöjd med min prestation i alla fall. Klarade alla hinder utan ca 5 (dom som krävde lite armmuskler 😂) men dom hade jag inte räknat med att klara av. Men nästa år kanske jag fixar dom med! :) När man inte klarade ett hinder fick man göra 10 burpies och sen fortsätta. 
Vi hade som mål att komma in på en tid under 1.30 h. Klarade loppet på: 1.21 h så nöjd där med. Nästa år blir målet att komma in under 1 h :) 
Det bästa under loppet var nog sista hindret, när vi skulle springa upp för ett löpband som gick åt fel håll. Mycket svårare än vad jag hade räknat med.. Marcus kom upp på första, men jag åkte med ner igen. 😅 På andra försöket försökte Marcus hjälpa mig upp vilket slutade med att han tappade balansen och åkte med ner. 😂 Det måste ha sett jätteroligt ut! På tredje försöket kom vi upp båda två i alla fall. 😄

I dag får jag dock betala priset för ett roligt lopp i går, med en förkylning, ömma muskler och några blåmärken 😅 
0

Pass 39 & 40

Motivationen har fortsatt att vara på topp! Körde pass 39 i går. Det blev en power walk med min träningskompis Mimmi! 😄 Glömde att slå på gps på mobilen. Så bara skrev något på distansen. Räknade ut att det var närmare 7 km i verkligheten. :) 
Och i dag vart det pass nr 40! Bara 60 pass kvar innan nyår! 😂 fick ont i foten i dag så nu blir det vila i morgon så att jag är tipptopp tills på lördag :)