0

Idre


åker till Idre i morgon! nice! har spenderat hela dagen med att fixa, lyckades inte hitta nyckeln till tackräcket som hör till min bil så vi får ta opel omegan ist :) men det blir nog bra.. lite synd att vi inte fick ihop till 10 prs. men det blir nog kul i alla fall:) aja nu ska jag kila hem och packa klart :)
Gott Nytt År på er! :)
Puss
1

Karlstad

Har vart i Karlstad med Lina hela dagen, har sprungit runt på Ikea och köpt nya kuddar och världens skönaste lakan! sen har jag köpt mig en ny vinterjacka! villket var nödnändigt :) och gissa vad ^^ den är brun!! haha typiskt mig! (A) aja nu ska jag kila hem och läsa, äta och sova :) Natti!
puss
0

God jul! :D

har inte kännts som jul men det har varit ovanligt trevligt! det var länge sen vi hade en sån lyckad jul tycker jag :) bra stämmning! har ätigt, lekt tomte och öppnat paket med mamma, pappa, oskar, anders, morfar, farmor, kristina och nenne :) sen bamse och ella såklart ^^ hel mysigt :P fick lite presentkort, pengar, en brödrost och en stekpanna mm. :) hel nice! oj två tröjor av bror min med ^^ sen nu på kvällen har jag suttigt och spelat nått ordspel med Lina, Lax, Bea, Svanis och Banan ^^ haha Lina och Bea vann sen kom jag och Lax och sist Svanis och Banan :P haha men det var roligt i alla fall :P
Villka svikare som dissar Idre btw. måsste bara säga det! :)
aja nu ska jag kila hem och kolla om nån är vaken en. kanske