0

julafton i förväg! :) <3


Hemma hos oss har julen börjat på riktigt redan nu! :) 
Eftersom att Marcus firar jul i Stholm med sin familj och jag här med min familj, så har vi bytt julklappar redan i dag. Och i år har han vart duktig älsklingen!! :D Fick det som stod högst upp på önskelistan. En Samsung GALAXY Tab 3 16gb surfplatta! :) <3
Fanta vart också glad för sin julklapp... resterna av våra! ;) 
 
Annars i dag har vi vart på besök hos vetrinären med fröken hund för att kolla örat. Det är troligtvis inget allvarligt men vi har fått lite antibiotika att behandla det med. Så får vi hoppas att det hjälper. 
 
Ciao <3
0

LG G2 <3


Då var det klart! Det blev en svart LG G2 med Halebop Rubbet! Känns bra! Nu är det bara att väääänta på att paketet ska hitta hem! Älskar att köpa julklappar till mig själv!! ;) <3 Tack för hjälpen med tips både här och på FB det hjälpte mycket för att fatta ett bra beslut! :) 
 
Lääängtar! Nu vart min Iphone 4S helt plötsligt
totalt värdelös och oälskad..... :)
 
 
1

Ny Mobil?!

 
 
 

 
Ska köpa en ny mobil och byta opperatör till Telia eller Halebopp men vet inte vad jag ska välja?
Funderar lite på Samsung Galaxy S4 Active 16G. Men är inte helt säker. har lite dålig koll på vad som är bäst just nu. Hur bra tex LG och Google telerfonerna är? Vet att jag inte vill ha en Iphone i alla fall. Har ni några tips och råd så skulle jag uppskatta det! :) Jag vill ha en mobil med bra kamera och där man inte behöver gå via något program, tex icloud, för att ladda upp bilder eller musik mellan dator och mobil.