0

Keep your eye on the priceDåå
ska vi se. Skriver dåligt känner jag :) Men en snabb uppdatering om vad som har hänt senaste tiden ska vi väl kunna klämma in. :) Har Tatuerat mig! :D Vart otroligt nöjd! Ser fram emot att bygga vidare på den så småning om! Sen eftersom att typ ALLA mina kompisar bor på annan ort nu för tiden så har jag spenderat mestadels av min fritid ute i stallet! Men jag klagar inte! Lortgrisarna är så underbara så! :) I dag vart det intervall träning med Sweeti! Hon börjar bli riktigt ridvänlig nu om man jämför med hur hon var när jag började så det börjar bli riktigt roligt att komma ut! :D Sen har jag även haft min kära lillebror på besök! Alltid roligt att ha honom här men endå skönt när man får lägenheten för sig själv igenn (inklusive GLASSEN i frysen!) ;) Fast han fixade en ny bilstereo till storasyster så jag är nöjd! :) Nu i helgen var jag för övrigt i Karlstad och festade med  den ytterst speciella Sara! :D Vart en helrolig kväll! Fats roligast hade vi nästan i bilen på vägen hem om jag får säga det själv! Med årets allsång! Tycker nästan synd om Daniel som måste dela bil med mig och Sara hela vägen upp till Stholm. på lördag! ^^ Jag och Daniel ska dit på klubbträff och efter det ska Sara och jag vidare till Nacka och BÄSTA Lina! Väl där ska det firas! :D Och det ser jag verkligen fram emot! :D

Och vi får inte glömma att i morgon ska jag och titta på kattunge! :D Lycklig! :D
Ciaao <3

0

Release yore ambitions


Dagen till ära börjarde ute i stallet. Och efter det vart det en biltur upp till Vansbro för att hämta bästa Angelica! :D Väl tillbaks i Degerfors så vart det Pizza med mamma, pappa och Erik. Och nu på kvällen har vi vart på fest hos Sabina en stund och nu senast har jag och Lax vart ute på en promenad med stumpan. Men nu blir det film och sova! I morgon ska vi till Kristinehamn och tävla och efter det blir det en tur till stallet! :)
Ska tatuera mig på måndag! :D Enda problemet är att veckan efter har jag nästa brandmans test vilket oturligt nog är simtestet! HA! Vilken tur jag har! Aja simma kan jag ju så det borde inte bli något problem.. Får väl be någon att tejpa över tatueringen åt mig så att den inte blir förstörd bara..
Nej nu väntar någon bra film! :)
ciaaao <3


2

Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise.
Ujuj. I dag har det vart en riktigt skön dag! Började dagen med massage innan jag åkte ut till Håkanbol för att äta och jobba några timmar. Sen har jag vart inne i Kga och bytt bil till forden.. Och nu på eftermidagen har jag, Erik och pappa vart i Sveafallen och bestidigt lite branter. :) Undetbart!
Har gått med i en pakt. 50 dagar alkoholfritt och med mycket träning! :)

Nej nu ska jag fixa lite att äta.

Ciaao <3