0

Hasta la vista!Sista sista dagen på jobbet! :D Sååå underbart!
Har vart förbi och lämmnat en tårta till mina fina arbetskamrater för en stund sen. Och den vågas att smaka på (jag har inte gjort den själv!) :P Nej det är min underbara farmor som har hjälpt mig med den uppgiften.

Just nu sitter jag och väntar på att, Angelicas ersättare, Jonas ska komma förbi för en kaffe och yatzy stund. Så som det ska vara en helt vanlig vardags eftermidag! :) Sen i kväll blir det några sista timmas jobb och sen fira med en vinare och mysa med raring! :)

Sen i helgen är det planerat loppis med antingen söta Bea eller min ica ersättare Emelie! :) Och på söndag blir det en tur till Karlstad för att hälsa på min syster i "nya" lyan som jag inte har sett än! :O inte bra! 

Och på måndag är det att hämta Aaron på Arlanda! Sen börjar äventyret! :D  

Ciaao <3

2

Feels like the earth is moving under my feet


Nu börjar nedräkningen på riktigt! Sista veckan på jobbet, fem dagar, tre arbetspass! :D Det ska bli såå härligt! Men vart är min yatzy/kaffe kompis när jag äntligen är ledig? :O Får ändra planerna och ta med Aaron till Indien ist :P Hoppas att ni har det bra där ner med alla miljoner lortiga och högljuda männinskor. Och hoppas att ni överlevde tågresan och tog många bilder! :P

I övrigt är trött som aldrig förr. inne på sjunde jobbdagan i rad. Men vad gar man inte för lite pengar ^^ Ser ut som ett bombnedslag här hemma också, så får nog ta och sluta blogga snart och börja städa!
Ciaaao <3