1

Pass 19 av 100

Det fick bli ett pass på crosstrainern nu på kvällen. Hade tänkt göra det i går men var helt utslagen efter massagen. Provade en ny massör i går som en arbetskamrat har rekommenderat. Min vanliga har semester :) Men den här nya var mycket bättre än allt annat jag har provat förutom min vanliga. Hon är helt klart bäst! Men alltid bra att ha en plan B när hon är fullbokad eller ledig. :)
Annars i dag har det blivit ett 11 h jobbpass på kronis. Men det vart en bättre dag än vad jag hade räknat med! Helt klart den goda Brownien med nutellafrosting som räddade dagen! <3 Glutenfri och allt! Lena på jobbet som tyckte att även jag skulle få smaka på go fikan på jobbet för en gång skull! :)
Annars i dag så har vi vart ute hos mor & far och käkat middag och stulit massa kantareller från pappa! :D Dom hade några släktingar från Tyskland på besök. :)
Men nu ska jag försöka sova lite. I morgon är det jobb som gäller.. tjohoo ^^ :)
0

Pass 18 av 100

I dag vart det ett ordentligt träningspass! Körde crosstrainer och styrketräning för att låta benen återhämta sig lite till. Men det kändes riktigt bra! 
Körde lättare vikter och 3x20-50 repetitioner. Avslutade med stretching och bastu. :) 
Annars i dag har jag vart ledig och passat på att träffa lite vänner! Först vart det långpromenad och fika med Farmor och Ella :) <3 Följt av en suchi lunch med Angelica. Och lite kvalitetstid med Bea! 😄💖
 
0

Pass 17 av 100

I dag vart det ett motions & Benhinneinflamations pass runt Gryten med bröderna Bäckman och Ingela. :)
Vi letade "skatter" som var gömda med kordinater och ledtrådar i skogen. Där av röran och tiderna. 
Började lite för starkt på hårt underlag, utan uppvärmning vilket mina benhinnor inte uppskattade särskilt mycket. :/ Men har fått massa bra tips av min kusin som jag ska testa så kanske jag får mindre problem med dom i framtiden! :) 
Annars i dag så har det blivit soffhäng och filmmys med mina godingar Marcus och Angelica! 😍