0

Självklart regn i dag! ^^


Statt i Lördags med mycket intressanta bildbevis måste jag säga! ;) sen la min mobil ner täckningen hela helgen!! jobbit! och i går jobbade jag sönder, värdens galnaste dag på jobbet måste jag säga! När fick folk för sig att handla på söndagar? :S grymt förvirrande! Sen på kvällen lekte jag med Jack och Emeli, det vart lite Mc Donnalds ovs. och i dag har jag vart Leeeedig!! så det vart en vända till Bea och Svanis och hälsa på dom i nya lägenheten :) sen tipade Bea mig om en takfläckt som jag och lina åkte in och köpte dirr, så nu ska min morbror hjälpa mig att få upp den till taket på onsdag :) Annars i dag har jag vart i Tiveden med Lina, Lax, Gyrre, Lai, Rasmus och Lina och badat, surfat och softat innan ovädret dök in :) och nu ska jag städa lite tror jag.. känns som att det behövs ^^
ciaao =)
0

solsemester? :DHar jobbat från 8.15 till 17.00 i dag. sen vart det till att hämta lina på jobbet och dra och bada i mölle med henne och Lax  och ta en glass på kronhalls kiosken :) och nu på kvällen hängde jag med Lax ut till sommarstugan och hämtade lite grejer :) Kanske blir en utlandsresa i slutet av sommaren i alla fall. gooit :) aja men nu ska jag kolla en film och krypa till sängs, upp och jobba vid 10 i morgon igenn, och då ska jag jobba till 21.15 med, sen blir det en snabbvända in till Kga på kvällen och hämta ut biljetterna till PIP innan dom stänger med :) Löning i morgon med! Häärlit :)
Gonatt <3

0

Sommar och sol.. och jobb ^^


jobb jobb jobb. jobbar hela dagarna nu känns det som. men snaart får jag ledigt i genn :) Blir tälta med kompisarna på PIP sen blir det nog statt på lördag med. tror att jag hänkar i alla fall :D Sen ska jag kanske skjussa upp Lina till Stholm om två veckor på jobbintervjuv :D gooit :P Annars händer det inte så mycket nu :) Ella är bättre i tassen och behöver inte ha den lindad längre, men det blir inga långa promenader riktigt än. och i dag har jag jobbat hela dagen ( 12.00 -21.00 ) vaknade av att Rasmus kom förbi med posten som vanligt ^^ haha han är för söt :) och nu på kvällen skulle jag och tjejerna iväg och bada, men det vart bara till att doppa tårna lite sen gav vi upp ^^ och i morgon ska jag jobba igenn ^^ enda dagen på hela vecka som jag slutar före 21.00 så kanske blir ett dopp då ist :) Nej men nu ska jag fixa en matlåda till i morgon och sen krypa till kojs. Skönt att sommarvädret har hittat tillbaks i alla fall :) vi får hoppas att det håller i sig! :) 
Natti <3