0

And sometimes if you have just the right vjuv and the right castle you can build the foundation for your new history all by your self!


Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det har vart full rulle senaste tiden! :)
Har klarat första testet på vägen mot en kariär som brandman! :D
dvs. konditions testet! Och tydligen var jag i bra form! Mer än vad jag viste men härligt att veta! :P Annars i helgen har jag haft alla mina flickor hemma! Och några av oss hade en härlig lördagskväll på statt planerad. Sorgligt nog sög den ganska så rejält!
Tror att vi börjar bli för gammla för statt! :(
sorgligt.

Nej nu ska jag ta med mig stumpan och krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt med Gossip Girl. :)
Natti <3

0

Hål i hakan


kom just hem irån en kvällspromenad tilsammans med Angelica och stumpan. Annars under dagen har jag vart ute i slallet och ridigt med Ellinore. Det var en lång skritt ute i skogen, jätte mysigt. :) Sen nu på kväller har vi vart ute och grillat i gryten. :)
Har fastställt planerna för Vulk helgen nu med. i moegon blir det först en tur på marken och förbi bolaget innan jobbet. Sen efter jobbet kommer ellinore och rickard och hämtar upp mig så ska vi in och förfesta i Kga med Keskin :) och efter det såklart statt! :) På lördag blir det jobba till 21.15 och efter det förljer vi strömmen. ser ut som att det kanske blir så illa som inatt inatt men vi får väl se vart fötterna för mig :)
Nej nu har poppcornen poppat klart så jag och Angeica ska krypa ner i sängen och kolla på film och äta oss feta :)
Natti <3
3

Rörelse i natten

Kom just in fårn kvällspromenaden med stumpan. vi tänkte gå ner till älven men det var det full rulle och cirkus på ingång så det fick bli en tur i Kanada istället. Annars i dag så har jag blivit 500 kronor fattigare efter ett besök hos tandläkaren där dom konstaterade att allt såg bra ut! HA sorgligt dyrt! ^^ Och efter den förlusten har jag vart ute i Håkanbol och matat katterna och sedan hela eftermidagen i stallet och mockat och ridigt. Det vart mycket protester och studsande i dag dock. Får hoppas att hon är lugnade på torsdag :)
Men nu ska jag krypa till sängs och kolla film. i morgon blir det upp och jobba igenn. :)

Måste bara säga att helgens festligheter var roligare än vad dom har vart på riktigt länge! :)
En riktig toppen kväll!

Ciaao <3