4

"har du huvudet på dig när du åker skidor?"

- En solklar fråga från Andréa, som bara råkar vara lärare?! :P

I dag började själva distrubetörsmötet. Så dom har suttigt med det från sju på morgonen till sju på kvällen. Jag var med ungefär halva. Sen åkte jag in till en småstad i närheten tillsammans med Andréa, som är pappas kusin, och tog en fika och gick på stan i någon timma. Hon köpte bla. nån 56% alkohol åt mig som jag inte har vågat mig på att smaka ännu! Sen nu på kvällen har vi ätigt och druckigt öl, från kl sju tills nu! :) Kommer att bli en jävel på att förstå språk när jag kommer hem känner jag! Har bla. En fransman, en spanjor, en ryss, två islänningar....... ovs. Men nu ska jag ge upp för dagen tror jag. ska vara ärlett för nästa del av mötet kl 8.00 i morgon bitti så lite sömn skulle inte sitta fel :)
Ciaaao <3
3

Tyskland...

Så! nu har vi äntligen kommit fram till slut målet i Tyskland. Har suttit i bilen sedan kl. 06.00 i morse! Helt underbart! Kan verkligen inte bärga mig till hemresan, då blir det 18 timmar i bil!! ojoj inte härligt! Men nu ska vi snart till flygplatsen och hänta ngra av distrubetörerna. och sedan äta. I morgon börjar det två dagars långa distubetörsmötet och efter det fyra dagar Ispo mässan och sen bil bil bil.. och sen äntligen hem ljuva hem! :) ciao <3
0

Polanów !

Thommas klipper till banderollerna till Ispo mässan, nere i tillskärnings hallen. :)Bild till mässan! Denna går även att finna uppe i sälen!! :OBild i trappuppgångenMys voven! :PNya vakthunden! Inte så kelig den här.. Grannhuset! fint va? och där bor det så mycket som 4 familjer i och ca 7-8 prs/ fam! galet!

Så! Nu har vi äntligen kommit fram till fabriken i Polanów! Har hänt en hel del här sedan jag var här sist har jag märkt! Hittade bla. en stor affich med MIG på?! I trappan mellan kontoren och fabrikslokalerna!! Galet! ^^ Men nu tror jag att jag ska ta en promenad upp till slottet! Har hört att halva har brunnit ner sedan jag var här sist, så nu ska det tydligen ligga öde! det måste vi undersöka! + skönt att få röra sig lite efter bilturen hit! :) Hade!
ciaao <3